Ensemble:

Kiki Korths-Aspegren – Har varit med i samtliga farser på Tunbacken, Östersundsrevyn,, Jämtrevyn, Sångerska och skådespelare som har turnerat och  varit i ett stort antal sammanhang i länet.

Fredrik Longueville – Acccapellasångare och slagverkare som sjungit i Bara Vox och Sonic Six, spelat revy i Östersunds- och Jämtrevyn, medverkat i Sandelius familjeproduktioner på Jamtli och ett antal musikteatrar med Estrad Norr.

Elin Sandelius – Spelat i Fölingrevyn och i Botvidfarserna på Edevallen, 15 år med Jämtrevyn och Östersundsrevyn, spelat i Sandelius familjeproduktioner på Jamtli, turnerat med Estrad norr. Driver produktionsbolag inom kultur ihop med Mats och turnerar med en egen föreställning om Alice Tegnér.

Mats Sandelius – Regisserade Vilken soppa på Edevallen, regisserat Östersundsrevyn 7 år, regisserat och producerat alla Sandelius familjeproduktioner på Jamtli. Regisserat ett stort antal revyer och revySM, varit skådespelare på Dramaten, regisserat för Estrad Norr, driver produktionsbolag inom kultur ihop med Elin.

Stina Sundberg – Musikalutbildning vid folkhögskola, har varit med i samtliga produktioner på Tunbacken och Sandelius Pippi Långstrump på de sju haven på Jamtli och gjort ett antal  musikaliska framträdanden genom åren.

Jan Sundberg – Började spela revy på 90-talet. Har skrivit och varit skådespelare i samtliga 13 farser på Edevallen och Tunbacken, varit med i Fölingrevyn, var med och startade sommarteater i Föling 1998. Turnerar nu med en egen berättarföreställning.